logo-mini

#MamakCurhat

  Category Archives for Uncategorized

Fever

Have you ever feel like.. You got a fever… But then somebody made it worse.. Your whole body is getting hotter (not a sexy “hot”.. just hot…) Hotter and hotter than before… and then sweating… Felt like you’re going to punch him/her.. like REALLY REALLY want to do that. But you couldn’t do that. You […]

Read More

Because Being Forgotten is Hurt, Babies :)

May be that was too simple,may be that was so meaningless,may be that was so nothing for you and the others.So it didn’t get any appreciation.Well at least….that was so complex,so meaningful,and so something….for someone -which is me-.May be you forgot or may be not.Anyway, thank you, guys. Good job.Just don’t ever do that again to […]

Read More

Hati; Perasaan

Assalamualaikum wr wb…Apa kabar? hihihi.Semoga baik…Udah lama ga ketemu yak hihihi *udah kaya surat ae*Gue ga tau tetiba pengen aja sih cerita maaf kalo terlalu gimana gimana..Engg..Mulai yak..Mulai nih? Sekarang banget nih?Eh ntar deh..Oke deh mulai..Sato…Duak…Tigakkk…Kita emang tinggal di dunia ini.. (tsaaah pembukaan)Bareng-bareng. Iya bareng-bareng.Suka-suka mau ngapain. Iya suka-suka.Bebas ngelakuin apa aja. Iya dah bebas iyakk.Terserah […]

Read More

Neither Play-able Nor Game-able~

Hey! I like to play! Ummm for example, I like to play hide and seek~ Oh God I love that game! Okay I’d like to play it with A, B, C, D, E, … OMG they’re too much to be written here.  Well, I played it with them. (yˆ⌣ˆ‎​​​​) ┌(_o_)┐ (/ˆ⌣ˆ‎)/ Sounds fun, right? No? Seriously? Ah ya […]

Read More

!

Haha quite funny. Let’s play ! But. Wait. Stop. You said this and then you did another thing. I guess it’s enough. Find a yesterday person to play with. I’m out.

Read More

Terlalu Berperibahasa.

Mungkin ini terlalu punuk merindukan bulan.Mungkin juga terlalu berlebihan.Tapi bukan berarti salah kan?Mungkin tersembab di lubang dan tempat yang serupa namun tak sama.Tapi bukan berarti tidak boleh bukan?Bulan yang sama seperti awal.Awal pertama mengenal bulan.Bulan yang masih dekat dengan bumi.Bulan yang banyak dikagumi (terlampau) banyak insan di tempatnya berpijak.Bulan bersatelit.Hanya itu yang membuatku enggan mengiyakan.Ah […]

Read More

~

menyesal lah kalian menyesal lah kalian menyesal lah kalian~

Read More

Bridge.

It wasn’t a perfect bridge.…… Wasn’t made by an iron with a high density to be passed. Wasn’t made by aluminium that is so light to be lifted. Wasn’t made by metal materials. Wasn’t made by a ceramics that are highly susceptible to fracture. Wasn’t made by a polymers that aren’t so strong and stiff […]

Read More

I’m staying (?)

Assalamualaikum wr wb :3Saya Luthfiana Supangkat dari Program Studi Teknik Industri 2012 TIN 2012 Universitas Bakrie…*Kebiasaan ngirim sms sama e-mail ke dosen* (ว_o_)ว But sure, it’s me.Now, without any doubt…gue FIX menjadi anak teknik WUAHAHAHAPadahal gue udah kuliah di sini hampir setahun kenapa baru menge-fix-kannya sekarang?*fix kalo ditambah imbuhan pake menge- karena cuma satu suku kata […]

Read More

Rights

Benar itu hak. Masing-masing orang, manusia, bahkan hewan pun punya hak. Tapi tolong diingat di samping kanan, samping kiri, depan, belakang, utara, timur laut, timur, tenggara, selatan, barat daya, barat, barat laut dari hak kita ada juga hak orang lain.  Salah satunya adalah hak untuk dihargai. —

Read More